Update Plan Van Dis

In opdracht van Mercuur Bouw Volendam is Van Geemen gestart met het bouwrijp maken van plan ‘Van Dis’ in Broek in Waterland. In opdracht van Mercuur Bouw zorgen we voor het treffen van de nodige voorbereiding van het wegcunet, inclusief een overhoogte.

Het bouwrijpontwerp is door ons geheel uitgewerkt in 3D. De ontgravingen vinden dan ook plaats met behulp van een ontgravingsmodel. Nadat de werkzaamheden zijn voltooid zal het terrein zich kunnen zetten, zodat in de toekomst verzakkingen kunnen worden beperkt. Er wordt gewerkt volgens eenzelfde principe als op het naastgelegen project.

De komende periode is Van Geemen ook betrokken bij de inrichting van het perceel in de vorm van praktisch en technisch advies. De intentie bestaat ook de prachtige nieuwe wijk rondom de 15 woningen geheel in te richten en te voorzien van de nodige (ondergrondse) infrastructuur.

Specialist in GWW

Van Geemen is een no-nonsense aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Wij staan, met onze 35 medewerkers, met onze benen stevig ín de grond. Wij bieden onze diensten aan in zowel hoofd- als onderaanneming.

Verder lezen

 

 

Laatste Nieuws

Actuele vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar stratenmakers, vakmannen- of vrouwen in de grond-, weg- en waterbouw óf enthousiaste starters! Voor het volledige aanbod en omschrijving, zie ook onze vacaturepagina.

Verder lezen

 

Herinrichting Winkelcentrum De Stient

In opdracht van de vereniging van eigenaren van Winkelcentrum de Stient vangt Van Geemen in februari aan met de herinrichting van het winkelcentrum in Volendam. Al enige tijd zijn wij betrokken bij de toekomstige inrichting. Er zijn diverse ontwerpen en varianten aangeleverd. Inmiddels is het ontwerp definitief en is door de VVE gekozen voor een strakke, moderne uitstraling.

Verder lezen

 

Meer nieuwsberichten

Adresgegevens:

Van Geemen
Oosterweg M20
1482 AJ Purmer

Tel: 0299 - 640 625
Fax: 0299 - 644 894
Email ons via dit formulier