Actueel

Herinrichting Winkelcentrum De Stient

In opdracht van de vereniging van eigenaren van Winkelcentrum de Stient vangt Van Geemen in februari aan met de herinrichting van het winkelcentrum in Volendam. Al enige tijd zijn wij betrokken bij de toekomstige inrichting. Er zijn diverse ontwerpen en varianten aangeleverd. Inmiddels is het ontwerp definitief en is door de VVE gekozen voor een strakke, moderne uitstraling.

Herinrichting Winkelcentrum De Stient Volendam

De bestaande verharding zal gefaseerd worden uitgebroken. De nieuwe verharding wordt aansluitend aangebracht. Centraal zal een robuuste, gietijzeren lijngoot worden aangebracht ten behoeve van de afvoer van regenwater. Er is gekozen voor een hoogwaardige betonverharding die bestaat uit overwegend grijs, voorzien van een zwarte toevoeging. Daarnaast wordt een aantal highlights toegevoegd in het straatwerk door middel van een lichtglimmende ‘gepolijste’ steen.

Tijdens de werkzaamheden is het winkelcentrum uiteraard gewoon geopend en zijn de winkels bereikbaar. Mogelijk kan er enige hinder ondervonden worden van de werkzaamheden, maar wij doen onze uiterste best dit tot een minimum te beperken!