Actueel

Nieuw materieel Van Geemen

Met grote trots presenteren wij onze nieuwe mobiele kraan en toevoegingen aan het wagenpark. Ook zijn twee van onze bussen gewisseld van bestuurder en ‘omgestickerd’ naar onze huidige huisstijl. Wederom investeren wij met het volste vertrouwen in de toekomst!

Nieuwe mobiele Doosan kraan

Vrijdag 13 november werd als eerste de nieuwe Doosan DX170w mobiele kraan in stijl afgeleverd door firma Anema & Zn. Technisch is de kraan geheel conform onze wensen aangepast en van alle gemakken voorzien. Recentelijk zijn wij gecertificeerd op niveau 3 van de CO2 prestatieladder. Onze nieuwe investering past dan ook prima in ons (aantoonbaar) duurzame bedrijfsbeleid.

Nieuwe bestickering Van Geemen

De nieuwe kraan is onder andere voorzien van een nieuwe, uiterst schone en zuinige, motor die voldoet aan de EURO 6-normering en beschikt onder andere over een start/stop systeem. De aflevering van de nieuwe kraan werd gevolgd door de aflevering van twee nieuwe Volvo V40's door autobedrijf H.J.de Lange uit Middelie. Tot slot verzorgde Eipi belettering uit Purmerend met gepaste spoed het ‘omstickeren’ van de transporters en de bestickering van de nieuwe kraan.

Mobiele kraan Doosan
Mobiele kraan Doosan
Nieuwe bestickering Van Geemen
Nieuwe Volvo V40 met bestickering
Nieuwe bestickering bussen Van Geemen