Nieuw materieel

Ze zijn al in gebruik, maar begin november 2019 heeft de Kemp Groep in De Meern Van Geemen voorzien van twee nieuwe rupskranen: een Kobelco SK10SR-2 minikraan en een SK140SRLC-5 rupsgraafmachine! Geheel in onze huisstijl en van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze tevens voorzien van stage IV- final motoren en daardoor breed inzetbaar binnen onze diverse projecten, ook de stikstofgevoelige!

Daarnaast komt onze nieuwe ‘binnendraaier’ ook op de wat compactere bouwplaatsen prima tot zijn recht en is deze naast zuinig ook nog eens geluidsarm! De uitrusting is alles behalve zuinig; zo is de machine voorzien van draaikantelstuk, een overdruksysteem voor onze saneringswerkzaamheden, een lekker warme stoel voor machinist Dirk en een Topcon GPS- systeem. Veel van onze projecten worden inmiddels in 3D uitgewerkt en daarop sorteren wij voor de komende jaren voor!

Inmiddels beschikken wij over viertal machines die met deze systemen zijn uitgerust. Bovendien verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de 3D-modellen en landmeet/uitzetwerkzaamheden. Wederom een prachtige aanvulling op ons materieel en een mooie investering in collega’s én de mooie projecten die in het verschiet liggen.

Wil je ook investeren in jouw toekomst? Wellicht is een baan in de grond-, weg- en waterbouw iets voor jou! Wij hebben nog een aantal mooie vacatures.

Nieuw materieel Kobelco
Nieuw materieel Kobelco
Nieuw materieel Kobelco