Actueel

Nieuwe Doosan Multi User

Om onze complexe binnenstedelijke werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren heeft Van Geemen ervoor gekozen het machinepark uit te breiden met een compacte en veelzijdige allrounder. Na zeer prettige ervaringen met onze mobiele Doosan, hebben wij onze wensen en eisen aan de nieuwe machine neergelegd bij de firma Anema in Arum (Friesland). Zij zijn de uitdaging aangegaan om een DoosanDX235LCR-5 Compact geheel om te bouwen tot een compacte Multi-user met een eigen gewicht van 28,5 ton. Gezien de compactheid van de machine is de extra ballast aan de onderkant toegepast. De optielijst valt uitgebreid te noemen, de wens om extra capaciteit over te houden is bovendien ingewilligd!

Doosan multi-user voor Van Geemen

De standaard Doosan DX235LCR-5 heeft een monogiek van 570cm met een steel van 290cm. Beide zijn ruim 1 meter verlengd. Het bereik komt daarmee op maar liefst 12 meter aan het mes van de bak. Daarnaast is deze uitgevoerd met een NoX draaikantelstuk dat geen uitstekende cilinders bevat. Dit voorkomt eventuele beschadigingen tijdens rioleringswerkzaamheden in damwandkuipen. De zware, compacte Multi-user staat op 90 cm brede rupsplaten met gebogen uiteinde, die geen beschadiging veroorzaken aan o.a. asfalt of rijplaten.

Onze nieuwe rupskraan is onlangs perfect afgeleverd door Anema Arum, door Eipi belettering uit Purmerend voorzien van onze huisstijl en inmiddels volop in productie op onze sterk uiteenlopende projecten!

Doosan Multi User voor Van Geemen
Doosan Multi User voor Van Geemen
Doosan Multi User voor Van Geemen