Op vakantie in eigen land

Inmiddels zijn wij op meerdere locaties druk aan het werk om het aanbod aan binnenlandse vakanties de komende jaren te voorzien van een mooie upgrade. In opdracht van Kopare Development werken wij aan een drietal prachtige locaties!

Op het Duyndomein Schoorl & Bergen nadert voor ons een spannende fase, de ondergrondse infrastructuur ligt grotendeels en wij maken onszelf klaar voor het daadwerkelijk inrichten. Tervoort Egmond legt de laatste hand aan de woningen en op het moment leggen wij blusvoorzieningen, het glasvezelnetwerk en wateraansluitingen én gaan wij aansluitend door met de bovengrondse inrichting. Een werkelijk prachtig project met een zéér hoogwaardige inrichting. Later meer!

Daarnaast gaan wij rond april nog even door in Schoorl. Op voormalig ‘camping de Lijnbaan’ gaan wij van start met het bouwrijp maken van deze prachtige locatie, gelegen achter het buitencentrum Schoorlse duinen. Momenteel voeren wij al het een en ander aan voorbereidende werkzaamheden uit, waarop wij later verder gaan met de ontwikkelingen op resort Berger Duinen waar Kopare een vijftiental luxe recreatiewoningen zal realiseren.

Naast het werk in Noord-Holland, zijn we ook in Zuid-Holland actief. Eerder informeerden wij u al over de mooie opdracht voor 24, zeer luxe, recreatiewoningen op de Ravenhof in Noordwijk. We zijn nu ook écht begonnen. De bomen zijn gekapt, reden hiervoor is een kwaliteitsimpuls. Alles zal worden herplant op een later moment. Waar mogelijk behouden wij bestaand groen of hebben wij deze verplant.

De sloop is vrijwel gereed, dat gebeurt zo goed als mogelijk circulair. De kozijnen krijgen een nieuwe bestemming en het puin zal plaatselijk worden gebroken. Dat verwerken wij vervolgens onder de nieuwe infrastructuur. Naast circulair binnen het werk óók minder aan- en afvoerbewegingen. We beschoeien het geheel opnieuw en vervangen de komende weken het riool en maken de locatie bouwrijp. In het najaar komen wij terecht in eenzelfde slotfase als Schoorl.