Stoer en veelzijdig werk

Vanwege diverse promotionele activiteiten om de techniek in het algemeen en de grond-, weg- en waterbouw in het bijzonder, in een positief daglicht te zetten bij jongeren én hun ouders, hebben wij een promofilmpje opgenomen. Want: een baan in de GWW is stoer en veelzijdig!

Woensdag 21 november van 19.00 - 21.00  uur zijn wij te gast bij Scholengemeenschap De Triade in Edam. Tijdens de Beroepenmarkt hopen wij leerlingen te enthousiasmeren te kiezen voor een opleiding en een toekomstige baan in de GWW. Maar we hopen ook ouders te laten inzien dat een technisch beroep méér dan de moeite waard is en ook voor hun kind de goede keuze kan zijn.

Zondag 27 januari 2019 van 12.00 - 17.00 uur zijn wij te vinden op de bedrijven- en werkbeurs 'Purmerend Werkt' op de Koemarkt in Purmerend. Tijdens dit unieke non-profit evenement kunnen regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteren. Het is een combinatie van een bedrijvenbeurs en een stage/banenmarkt.