Verontreinigde grond, wat nu?

Al jaren is Van Geemen gecertificeerd in het uitvoeren van landbodemsaneringen. Van bodemonderzoek tot een schone situatie kunnen wij u het totaalpakket aan advies, ontwerp en uitvoering bieden. Geheel afgestemd op de situatie, gebruikswensen en in de praktische zin geoptimaliseerd. De meest praktische uitvoeringmethodiek, gebaseerd op ervaring.

Door diverse wijzigingen in de richtlijn ‘werken in verontreinigde grond’ zal risicogestuurd werken in de loop van 2017 het voornaamste uitgangspunt worden. De nieuwe publicatie beschrijft de werkwijze stap voor stap, van initiatief tot beheersfase. De rol van de deskundige wordt met de komst van de nieuwe richtlijn groter en belangrijker. Wil men effectief en risicogestuurd werken dan zal hier op maat naar moeten worden gekeken.

Sanering

Advies op maat is in de meeste gevallen kosteloos. Waarom? Simpel: ons advies verdient zich in vrijwel alle gevallen terug tijdens de uitvoering. Van initiatief tot schone oplevering, advies, ontwerp en uitvoering met één aanspreekpunt. Voor ons het complete plaatje, voor u de meest optimale oplossing. Uitvoeringsgericht advies door mensen uit de praktijk. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!