Actueel

Zeeburgereiland blok 27

In opdracht van BAM speciale projecten gaat Van Geemen binnenkort van start met de werkzaamheden ten behoeve van de realisatie van de parkeerkelder onder project ‘The Beacons’ op het Zeeburgereiland. 

Op uitnodiging van BAM zijn wij enige tijd geleden aangesloten als ketenpartner. Samen hebben wij de afgelopen periode intensief gewerkt aan de meest optimale invulling van het civieltechnische pakket aan werkzaamheden. Inmiddels zijn wij gestart met het heiklaar maken van het perceel, het verzorgen van de bouwplaatsinrichting en tijdelijke omleiding. Nadat de heiwerkzaamheden hebben plaatsgevonden, brengen wij de damwanden en bemaling aan en ontgraven we de kelder. 

Wederom een prachtig project op het Zeeburgereiland en een mooie aanvulling op de reeds in opdracht zijne projecten. Zo voeren wij in opdracht van BAM momenteel ook de projecten ‘Blok 30’ en 'Zeeburger Zilt' uit. Voor HSB uit Volendam werken wij momenteel aan de bouwkuip van ‘Heroes’, ook hier hebben wij het complete pakket aan civiele planvoorbereiding en werkzaamheden mogen verzorgen.

Zeeburgereiland blok 27 Amsterdam
Zeeburgereiland blok 27 Amsterdam