Ondernemer van het jaar 2017

Over 2017 is de Waterlandse Ondernemer van het Jaar gekozen. Na een voordracht- en stemronde en een bezoek van de jury is de Waterlandse Ondernemer van het jaar 2017 op de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging Waterland op vrijdag 5 januari 2018 bekend gemaakt. In de onderlinge strijd tussen Willem Slot van Van Geemen, Wiebe Willig van Henri Willig Kaas en Cor en Gideon Roos van Leguit+Roos, ging Willem Slot er met de winst vandoor.

In het juryrapport concludeert de jury dat hij een ondernemer is die er in alle opzichten voor gaat: "Voor de beste resultaten, voor de hoogste normeringen, voor langdurige klantrelaties en recentelijk voor de winst, door zijn fanatieke voorbereiding en acties tijdens de Midwintermarkt om stemmen te winnen. Maar bovenaan zijn prioriteitenlijst staan mensen. Of dat nu medewerkers zijn of mensen van verenigingen en stichtingen die een beroep op hem doen. En die persoonlijke manier van ondernemen, gebaseerd op het vertrouwen in de mensheid, maakt dat de jury én het publiek dit jaar kiezen voor de mens Willem Slot als ondernemer van het jaar 2017!"

Wij zijn enorm trots op deze overwinning en bedanken iedereen voor het vertrouwen en het stemmen! We gaan er weer een prachtig jaar van maken.