Onderhoud gemeente Waterland

Met gemeente Waterland heeft Van Geemen een vierjarig contract afgesloten voor alle 121 kunstwerken in de gemeente. Onder dit prestatiecontract valt het onderhoud van bruggen, duikers, steigers, waarbij ook de verantwoordelijkheid bij Van Geemen ligt, mits het niet het gevolg is van vandalisme.

Brug Binnendijk Monnickendam

Na afloop van het contract worden de kunstwerken weer aan gemeente Waterland overgedragen. Ze dienen dan te voldoen aan een van te voren vastgesteld kwaliteitsniveau. Voor een periode van 4 jaar inspecteren wij de bruggen, onderhouden we deze en herstellen we ze waar nodig.

Ook is een aantal projecten vooraf vastgesteld; de Zeepziederijbrug en de vlonder in de Rielant in Monnickendam en de brug aan het Havenrak in Broek in Waterland worden door Van Geemen volledig gerenoveerd.

Voortzetting onderhoud in 2016/2017
In de afgelopen jaren zijn, in goede samenwerking met Gemeente Waterland, een aantal kunstwerken geheel gerenoveerd en overige kunstwerken voor wat betreft de kwaliteit weer op niveau gebracht. Voldoende reden voor de gemeente om het prestatiecontract met één jaar te verlengen!

Prestatiecontract Gemeente Waterland steiger Groene Hart Monnickendam
Prestatiecontract Gemeente Waterland herstel priem Wezenbrug Monnickendam
Prestatiecontract Gemeente Waterland herstel brug Aandammergouw in Zuiderwoude