Realisatie nieuwe steiger

In opdracht van Jachthaven Waterland is Van Geemen van start gegaan met de sloopwerkzaamheden aan de oude oeververdediging en steiger. De huidige voorziening zal worden vervangen door een stalen variant en deze zal gecoat worden uitgevoerd.

Realisatie nieuwe steiger Jachthaven Waterland

Het stalen damwandscherm zal worden voorzien van een dubbele hardhouten wrijfgording en steigerconstructie. Op deze manier kunnen zowel grote als kleine schepen straks gebruik maken van de nieuwe kade. Door een combinatie van staal met een houten vlonder en een dubbele hardhouten wrijfgording zal ook het aanzicht sterk verbeteren. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Ter hoogte van Zeilschool Waterland en Landwater Events zal een nieuw terras aan het water worden aangebracht. Op dit nieuwe terras kan straks tot en met het avondzonnetje worden genoten van de heerlijke gerechten op de kaart.

Van Geemen verzorgde het ontwerp voor de nieuwe overvoorziening, wederom in prettige samenwerking met Jachthaven Waterland. Een prachtige opdracht op een nog mooiere locatie!

 

Realisatie nieuwe steiger Jachthaven Waterland